LongStay-kohteemme

Kuva

ISLA CANELA - KODIKAS LONG STAY RAJATTOMALLA GOLFILLA

Viihtyisässä ja kodikkaassa Isla Canelassa vietät huikean edullisen 28 päivän long stay golfloman rauhallisessa ympäristössä ja nautit rajattomasta golfista niin Isla Canelan, kuin Valle Guadianankin kentällä! Lisäksi kierrokset alueen muilla kentillä (La Monacilla, Bellavista, Quinta do Vale) vain 45€/kierros/hlö!

TahtiTahtiTahti
1.095€/Hlö  

Lue lisää...

Kuva

LA SELLA - LONG STAY LUKSUSPUITTEISSA

Vietä ihastuttava long stay golfloma luksuspuitteissa Espanjan Costa del Solilla! Valitessasi La Sellan majoitut kuukauden ihanissa huoneistoissa ja pelaat 16 kierrosta golfia La Sellan kauniilla 27-reikäisellä golfkentällä! Lisäksi long stay paketin hintaan kuuluvat ensimmäisen aamun .aamiainen ja tervetuloillallinen saapumispäivänä

TahtiTahtiTahtiTahti
alk. 1.065€/Hlö  

Lue lisää...

Kuva

DONA LOLA - LONG STAY GOLFLOMA ETUKÄTEEN VARATUILLA TEE-AJOILLA

Miltä kuulostaisi viihtyisä long stay golfloma Costa del Solilla Marbellan ja Fuengirolan välissä, vain noin reilun 10 minuutin ajomatkan päässä Malagan alueen loistavista golfkentistä? Lähde uutuuskohteeseemme, viihtyisään Doña Lolaan, ja pelaat kuukauden long stayn aikana 16 kierrosta golfia neljällä eri kentillä, joille saat kaikille etukäteen varatut tee-ajat! Lisäksi pääset nauttimaan ensimmäisenä aamuna aamiaista ja saapumispäivänä tervetuloillallista.

TahtiTahtiTahti
alk. 1.849€/Hlö  

Lue lisää...

Kuva

MAR MENOR - TUTTU JA TURVALLINEN LONG STAY 7 ERI GOLFKENTÄLLÄ

Pelaa halutessasi 7 eri golfkentällä ja nauti rentouttavasta ja rauhallisesta long stay golflomasta tutussa ja turvallisessa Mar Menorissa Espanjan Alicantessa! Tähän long stay pakettiin sisältyy myös 4 illallista hotellin ravintoloissa, joten kokkailua huoneistossa ei tarvitse harrastaa loman jokaisena iltana!

TahtiTahtiTahtiTahti
alk. 1.099€/Hlö  

Lue lisää...