Yritystiedot

KuvaKuva

Jo seitsemäntoista vuotta toteutettuja Golf-unelmia

Golf Tailors Oy on toteuttanut suomalaisten golffareiden unelmalomamatkoja perustamisestaan, vuodesta 2002 lähtien. Onnistuneiden lomien toteutuksen salaisuus on vankka matkailualan ammattitaito, vuosien varrella kertynyt kokemuksellinen tieto myytävistä kohteista ja pelattavista kentistä sekä kiinteät suhteet kohteiden avainhenkilöihin. Yrityksen omistajat, intohimoiset golffarit Susanna ja Ilkka Särkinen vastaavat yrityksen kokonaisvaltaisesta palvelusta niin kuin he toivoisivat itseään palveltavan.

- Olemme pelanneet lähes jokaisella golfkentällä ja majoittuneet ainakin 90 prosentissa hotelleista, joita markkinoimme. Valikoimme kohteemme tarkoin varmistaaksemme tarjottavan laadun ja näin asiakkaidemme tyytyväisyyden. Tiedämme ja tunnemme kohteemme erittäin hyviin.

Golf Tailors Oy on kuulunut viimeisimmät vuodet niiden yritysten joukkoon, joilla on AAA-luottoluokitus. Ahkera työ ja nöyrä asenne pyrkiä tuottamaan enemmän tekoja kuin sanoja, on tuottanut tulosta.

- Menestyksemme on onnellisten asiakkaidemme ansiota. Asiakkaamme ovat onneksemme valinneet meidät vuodesta toiseen ja tuoneet mukanaan ystäviä ja tuttavia. Jatkuvasti laajentuva tarjontamme luo mahdollisuuden toteuttaa asiakkaidemme hurjimmatkin unelmat vuodesta toiseen.

Ammattitaitoa ja asennetta

Susanna Särkinen hankki ennen yrittäjäksi ryhtymistään vankan hotelli- ja matkailualan koulutuksen sekä monipuolisen työkokemuksen. Matkailualana MBE tutkinnon suorittanut Susanna työskenteli Scandic-hotelliketjun, Viking Linen ja Travis-nettimatkatoimiston palveluksessa. Ilkka Särkisen ammattitaito on kertynyt vuosien työskentelystä Aurinkomatkoilla, Matkatoimisto Areassa ja viimeisimpänä SAS/Blue1-lentoyhtiössä.

Särkisten yhteinen kunnianhimoinen tavoite on yhdistää molempien vankka ammattitaito, intohimo Golfiin ja perhe-elämä.

- Työskentelemme asiakkaidemme parhaaksi kelloon katsomatta, sillä yrittäjälle jokainen asiakas on arvokas. Nautimme perheellisinä golffareina samoista asioista kuin asiakkaamme, joten tarjoamme lomia kuin ne tulisivat itsellemme.

Golf Tailors oy kuuluu kuluttajaviraston valmismatkaliikerekisteriin. Rekisteritunnus 1036/03/MjMv.